Italia Veloce richt zich voornamelijk op de verkoop van klassiekers van de toekomst, zoals; Alfa Romeo 75 2.0 TS en 3.0V6, de Alfa 90 V6 en de Alfa Sei (de Alfa 6). Maar ook voor andere illustere Italianen kunt u bij ons terecht, zoals Lancia; Thema, Delta etc. En Maserati, Fiat, zowel klassiek als semiklassiek. Voor oudere browsers is deze pagina beschikbaar.

Over Italia Veloce

Wij zijn een paar liefhebbers van Italiaanse auto's en onze hobby is aardig uit de hand gelopen. Wij willen zoveel mogelijk "echte" auto's in handen van liefhebbers zien te krijgen, vandaar ook dat we de beste auto's uit het buitenland halen.

Wat doet ItaliaVeloce?

Wij richten ons vooral op de klassiekers van de toekomst, zoals: Alfa 75 TS en 3.0v6, de Alfa 90 v6 en de Alfa Sei (de Alfa 6). Maar ook voor andere illustere Italianen kunt u bij ons terecht, zoals Lancia; Thema, Delta etc. En Maserati, Fiat, zowel klassiek als semiklassiek.

Waar komen de auto's vandaan?

De auto's komen vooral uit Zwitserland, Duitsland of Italie. Wij gaan zelf de potentiele auto's bekijken om zo een goed mogelijk oordeel te vellen of deze auto's aan onze kritische blik voldoet.

Ons gamma omvat de merken Alfa, Lancia, Fiat en Maserati.

De auto's worden geselecteerd op een zo hoog mogelijke kwaliteit, en met een zo reëel mogelijke prijs en kwaliteit. Hedendaagse Italianen kunnen wij ook leveren, maar alleen "echte leuke" auto's, zoals bijvoorbeeld de Lancia Ypsilon.

De "buitenlandse" auto's kunnen desgewenst met of zonder Nederlands kenteken gekocht worden, ook onderhoud van uw nieuwe aankoop behoort tot de mogelijkheden.

Het is voor ons een uit de hand gelopen hobby, die naast de vaste baan wordt gedaan, dus geen proffesionele handelaren.